To Fleur Perfumerie με έχει γοητεύσει με τα καταπληκτικά του αρώματα!

Φίλοι μου, στο σημερινό ποστ θέλω να σας μιλήσω για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, που ανακάλυψα πρόσφατα και έχει καταπληκτικές μυρωδιές. Το Fleur Perfumerie είναι ένα καινούριο σπίτι αρωμάτων, που δημιουργήθηκε το 2013 και έχει έδρα την Αθήνα. Το λογότυπο της εταιρείας είναι ένα γαλλικό λουλούδι.


Όπως σας έχω ξανααναφέρει, η αλήθεια είναι πως τα προηγούμενα χρόνια η σχέση μου με τα αρώματα δεν ήταν πολύ καλή. Πλέον όμως, θεωρώ πως σε κάθε γυναικεία τσάντα πρέπει να υπάρχει κρυμμένο το άρωμά της. Είναι αυτό, που την χαρακτηρίζει και αντιπροσωπεύει την προσωπικότητά της. Αντανακλά το χαμόγελο και το πάθος της για ζωή. Και κάπως έτσι, σίγουρα το Fleur Perfumerie έχει γίνει η αγαπημένη μου εμμονή και κατά τα γούστα μου το κορυφαίο αρωματοπωλείο, που πρέπει να επισκεφτεί η κάθε γυναίκα.


Εγώ από το συγκεκριμένο αρωματοπωλείο, επέλεξα το άρωμα ΒΟΝΒΟNS, που έχει μία καταπληκτική φινετσάτη μυρωδιά, που σε παραπέμπει στην φινέτσα που έχουν οι Γαλλίδες και θέλεις να στιγματίζεις χρησιμοποιώντας το την κάθε σου ημέρα. Κάθε γυναίκα, που σέβεται τον εαυτό της πρέπει να έχει στην κατοχή της ένα άρωμα, που θα εκπέμπει τον δυναμισμό και την φινέτσα της. Και δεν σας κρύβω, πως το Fleur Perfumerie είναι ένα αρωματοπωλείο μες στην φινέτσα!


Ακόμα και οι συσκευασίες και το γυάλινο μπουκαλάκι, που βρίσκονται τα αρώματα είναι πολύ εκλεπτυσμένα. Μπορείτε μάλιστα, λόγω της λεπτεπίλεπτης συσκευασίας τους, να τα παίρνετε μαζί σας ακόμη και στα ταξίδια και να καθορίζει το συγκεκριμένο άρωμα, που έχετε επιλέξει όλες τις στιγμές σας!
Αν λοιπόν, ψάχνετε κι εσείς αυτό το αρωματοπωλείο, που η επιλογή των αρωμάτων γίνεται με πάθος και αγάπη, τότε το Fleur Perfumerie πρέπει να είναι η πρώτη σας επιλογή. Μπορείτε να το βρείτε τόσο στην σελίδα τους στο Facebook https://www.facebook.com/FleurParfumerie/ όσο και στην σελίδα τους στο Instagram https://www.instagram.com/fleur_parfumerie/?hl=el και στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα https://fleur-parfumerie.com/aboutus/about-us/! Και να θυμάστε, πως για κάθε στιγμή της ζωής σας χρειάζεστε το κατάλληλο άρωμα, για να την χαρακτηρίζει!

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βρείτε αυτά τα προϊόντα, που θα σας εντυπωσιάσουν στα Samovar natural cosmetics!

Πως χρησιμοποιώ το αγαπημένο μου ρουζ από την εταιρεία Grigi και σαν σκιά!

Τα πιο όμορφα ταξίδια τα έκανα με τις μοναδικές τσάντες από την Evanthia Marti