Η εταιρεία Ag pharm καινοτομεί στην φροντίδα της επιδερμίδας και σας λέω τις εντυπώσεις μου

Κορίτσια μου, μπορεί μερικές από εσάς να βρίσκεστε στην παραλία και να με διαβάζετε για να χαλαρώσετε και κάποιες να βρίσκεστε στην πόλη και να θέλετε για λίγο να ξεφύγετε από την ένταση της καθημερινότητας. Μην μου ανησυχείτε όμως, το ποστ αυτό απευθύνετε σε όλες εσάς που πέρα από μητέρες, εργαζόμενες και σύζυγοι είστε και γυναίκες. Για εσάς λοιπόν, ανακάλυψα την σειρά της εταιρείας Ag pharm με χαβιάρι και αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας τις εντυπώσεις μου!


Αρχικά, να σας ενημερώσω πως την συγκεκριμένη εταιρεία μπορείτε να την προμηθευτείτε σε όλα τα φαρμακεία και πραγματικά τα προϊόντα της θα σας αλλάξουν την διάθεση! Πρώτα από όλα λοιπόν, θα σας μιλήσω για την κρέμα με χαβιάρι που είναι ιδανική για όλη την ημέρα. Έτσι, δεν χρειάζεται να αγοράζετε ξεχωριστή κρέμα ημέρας και άλλη κρέμα νύχτας, αφού αυτή είναι η ιδανική πρόταση για όλο το εικοσιτετράωρο! Αξίζει, να σας υπενθυμίσω πως την κρέμα σας εκτός από την περιοχή του προσώπου πρέπει να την τοποθετείτε και στον λαιμό, καθώς είναι ένα σημείο που προδίδει πολλές φορές την ηλικία της κάθε γυναίκας. Η κρέμα αυτή λοιπόν, είναι πλούσια σε θρεπτικά εκχυλίσματα από χαβιάρι και έλαιο Macademia. Η περιεκτικότητά της σε βιταμίνες, Aloe vera, Υαλουρονικό οξύ και Riboxyl, μια φυσική ριβόζη που αυξάνει την παραγωγή των βλαστοκυττάρων, την καθιστά ιδανική για την θρέψη και την ενυδάτωση της επιδερμίδας. Τα μοναδικά της συστατικά μάλιστα, συμβάλλουν επίσης στην αναδόμηση, ενισχύουν την ελαστικότητα, βελτιώνουν το περίγραμμα και αυξάνουν την σφριγηλότητα της επιδερμίδας. Είναι ένα μικρό θαύμα για την επιδερμίδα σας, που κάθε γυναίκα οφείλει να έχει στο νεσεσέρ της!


Περνώντας στην κρέμα ματιών, είναι σχεδιασμένη ειδικά για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, περιέχει χαβιάρι  και Υαλουρονικό οξύ, καθώς επίσης και μια σειρά από δραστικά συστατικά. Τα ενεργά συστατικά της είναι σχεδιασμένη για να θρέφουν την επιδερμίδα, ασκούν συσφικτική και αντιρυτιδική δράση, όπως και στην εικοσιτετράωρη ενυδατική που σας ανέφερα πριν και η συγκεκριμένη κρέμα  είναι ιδανική για την βελτίωση  των λεπτών γραμμών έκφρασης, ιδιαίτερα στο λεγόμενο <<πόδι της χήνας>>, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει στην συνεχή ενυδάτωση και λάμψη της ευαίσθητης περιοχής των ματιών.


Πραγματικά, η εταιρεία Ag pharm συνεχίζει να με εντυπωσιάζει με την καινοτομία και την διορατικότητα της, για τον σχεδιασμό των προϊόντων της, γεγονός που την καθιστά κατά την γνώμη μου στις κορυφαίες Ελληνικές εταιρείες δερμοκαλλυντικών. Αν λοιπόν, θέλετε και εσείς να μαθαίνετε τα νέα της εταιρείας, μπορείτε να τη βρείτε στη σελίδα της στο facebook https://www.facebook.com/agpharm/?fref=ts, στο instagram https://www.instagram.com/ag_pharm/?hl=el και στο σάιτ τους http://agpharm.gr/.  Η σειρά skincare της εταιρείας Ag pharm θα κυκλοφορήσει από 1η Σεπτεμβρίου στα φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα. Μην ξεχνάτε λοιπόν, να φροντίζετε και να αγαπάτε τον εαυτό σας και με σύμμαχο της εταιρεία Ag pharm όλα μπορούν να συμβούν!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βρείτε αυτά τα προϊόντα, που θα σας εντυπωσιάσουν στα Samovar natural cosmetics!

Πως χρησιμοποιώ το αγαπημένο μου ρουζ από την εταιρεία Grigi και σαν σκιά!

Τα πιο όμορφα ταξίδια τα έκανα με τις μοναδικές τσάντες από την Evanthia Marti