Η εταιρεία pure philosophy προάγει την ομορφιά και τη σωματική ευεξία κάθε γυναίκας

Αγαπημένα μου κορίτσια, αυτό είναι ένα διαφορετικό κείμενο και δε σας κρύβω πως τα προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρείας τα έχω βάλει εγώ, όπως και πολλές γυναίκες εδώ και καιρό στην καρδιά μου. Η Pure Philosophy είναι μια Κρητική εταιρεία, με έδρα το Ηράκλειο, που παράγει Ολιστικά καλλυντικά από αγνά, φυσικά συστατικά που προέρχονται από πιστοποιημένες από την ECOCERT βιολογικές καλλιέργειες και προϊόντα ολιστικής διατροφής που προέρχονται από τους πρόποδες της Κρήτης. Η φιλοσοφία της εταιρείας, έχει ως στόχο την αναδιοργάνωση της ζωής μας χρησιμοποιώντας τα πιο ισχυρά δώρα της φύσης χωρίς να βλάπτουμε το περιβάλλον. Η ομορφιά πηγάζει από την αγάπη για τον εαυτό μας, αλλά και κατ' επέκταση και την αγάπη για τους ανθρώπους γύρω μας και τον πλανήτη στον οποίο ζούμε.



Η έμπνευση της εταιρείας προέρχεται από την άγρια Κρητική φύση, βότανα παγκοσμίως γνωστά για τις αντιοξειδωτικές ουσίες που περιέχουν, παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο και λάδι από το κουκούτσι του σταφυλιού, φασκόμηλο, μαλοτήρα, χαρούπι είναι μερικά από τα συστατικά που χρησιμοποιούνται, για να έρθουν όλα αυτά τα εξαιρετικά προϊόντα στα χέρια μας. Σε μια εποχή, που οι περισσότεροι από εμάς δεν γνωρίζουμε τι καταναλώνουμε, είναι θείο δώρο να υπάρχει μια εταιρεία που βάζει σε μπουκαλάκια λίγη δόση κρητικής ομορφιάς. Η εταιρεία, αυτή είναι κάτι παραπάνω από μια εταιρεία καλλυντικών, καθώς στοχεύει να γίνει ένας νέος τρόπος ζωής. Αυτός, λοιπόν είναι και ο λόγος που την ξεχώρισα, την αγαπώ και είναι τιμή μου που κάποια από τα προϊόντα της μπορεί να είσαι εσύ ο τυχερός που θα τα έχεις στα χέρια σου!


Στο μικρό αλλά ζεστό χώρο της GREEN THERAPY στην Παπαναστασίου 59,μπορείτε κι εσείς να βρείτε και να δοκιμάσετε όλα τα ολιστικά προϊόντα της εταιρείας και να αφεθείτε σε μια εκπληκτική εμπειρία αναζωογόνησης μακρυά από την στρεσογόνα πραγματικότητα. Επίσης, η εταιρεία διοργανώνει εκδρομές χορτοφαγικής ωμοφαγίας  (με βιολογικά Κρητικά φρούτα και λαχανικά) που συνδυάζουν ζωή στη φύση, χαλάρωση με τις ολιστικές θεραπείες της εταιρίας και ήπια καθημερινή άσκηση σε απομακρυσμένα μέρη του νησιού. Μη χάσετε λοιπόν την ευκαιρία να συμμετάσχετε κι εσείς σε κάποια δράση και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε email στο  vivivoulg@gmail.com, στην κυρία Βουλγαράκη που με πολύ χαρά θα σας εξυπηρετήσει.
Βέβαια, για τέλος άφησα το καλύτερο, να σας αναφέρω δηλαδή μερικά από τα προϊόντα της εταιρείας. Το πιο γνωστό προϊόν, είναι το μαξιλαράκι αρωματοθεραπείας, που πρόκειται για μια μάσκα από βαμβακερό ύφασμα γεμισμένη με φρέσκο φασκόμηλο Κρήτης, που έχει παρατηρηθεί πως βοηθά στις ημικρανίες, στους πονοκεφάλους και στην τόνωση της μνήμης. Παράλληλα, η εταιρεία μου έστειλε να δοκιμάσω και εμένα μερικά καταπληκτικά προϊόντα. Όπως μία κρέμα νυχτός, ένα λάδι από avocado που είναι 100% φυσικό, ένα πολυβιταμινούχο σέρουμ και μια κρέμα ανάπλασης για τα πόδια. Όλα τα προϊόντα έρχονται σε πανέμορφες συσκευασίες, που ανοίγοντάς τα νιώθεις τη ζεστασιά και τη φιλοξενία της Λεβεντογέννας Κρήτης.


Τέλος, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτή την τόσο καινοτόμα εταιρεία που κάνει ποδαρικό με το διαγωνισμό της στο blog μου και πραγματικά δεν γίνεται να μην πάρετε όλες μέρος. Την εταιρεία Pure Philosophy, μπορείτε να τη βρείτε στη σελίδα της στο facebook https://www.facebook.com/purephilosophy/, στο λογαριασμό της στο instagramhttps://www.instagram.com/pure_philosophy/, αλλά και στη σελίδα τους http://www.agnotis.eu/. Ο διαγωνισμός θα λήξει στις 8 Ιουλίου και ο νικητής θα παραλάβει ένα ολοκληρωμένο σετ περιποίησης, που θα περιλαμβάνει μια λοσιόν προσώπου, μία κρέμα ημέρας και μία κρέμα σώματος. Μέχρι το επόμενό μου ποστ, να χαμογελάτε κορίτσια μου!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βρείτε αυτά τα προϊόντα, που θα σας εντυπωσιάσουν στα Samovar natural cosmetics!

Πως χρησιμοποιώ το αγαπημένο μου ρουζ από την εταιρεία Grigi και σαν σκιά!

Τα πιο όμορφα ταξίδια τα έκανα με τις μοναδικές τσάντες από την Evanthia Marti